Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Valeriu Argăseală: Avem doi jandarmi care vor merge cu noi în Ungaria

Tuesday, 21 July 2009, 07:48 Sursă: NewsIn

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că suporterii români vor fi "foarte bine păziţi" în deplasarea din Ungaria, pentru meciul cu Ujpest, şi nimeni nu trebuie să se aştepte la conflicte cu fanii unguri, pentru că măsurile de securitate vor fi foarte stricte.

"Avem relaţii foarte bune cu oficialii de la Ujpest, iar ei nu au nimic cu suporterii noştri, situaţia fiind la fel şi viceversa. Acest subiect despre stări conflictuale sau războaie între suporteri nu trebuie amplificat. Avem doi jandarmi care vor merge cu noi în Ungaria, dar vor fi şi alţii care vor monitoriza suporterii care fac deplasarea la Budapesta. Nu există riscuri, mai ales că şi fanii unguri au fost trataţi foarte bine de forţele de ordine de la noi.  Ştiu foarte bine ce măsuri de siguranţă s-au luat şi pot spune că sunt foarte, foarte stricte", a spus Argăseală.

Oficialul Stelei a adăugat că roş-albaştrii au primit 700 de bilete din partea celor de la Ujpest pentru jocul retur din Liga Europa, dar suporterii sunt cei care se vor ocupa de comercializarea lor: " Biletele au fost transmise în România, noi le-am dat suporterilor, iar ei le cumpără în forinţi, pentru că aşa au vrut ungurii. Noi când am cerut banii pe bilete, am vrut lei, iar ei ne-au dat. Avem 700 de bilete, dar nu ştiu câţi fani vor merge cu noi".

În ceea ce priveşte posibilul adversar din turul 3 preliminar al Ligii Europa, Argăseală consideră că scoţienii de la Motherwell sunt favoriţi la calificare, deşi în tur albanezii de la Flamurtari s-au impus cu scorul de 1-0: "Motherwell joacă pe teren propriu şi este favorită. Scoţienii sunt mai atletici, iar un gol poate fi remontat uşor".

Steaua va juca joi, de la ora 20:45, în deplasare, contra ungurilor de la Ujpest, în manşa retur a turului 2 preliminar din Liga Europa. În tur, steliştii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Romeo Surdu şi Bogdan Stancu.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri