Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unul dintre funcţionarii din Poliţia Comunitară Sector 1, arestaţi pentru luare de mită, a demisionat

Friday, 28 August 2009, 10:25 Sursă: NewsIn

Avocatul Smarandei Demetrian, Alexandru Chiciu, a confirmat informaţia pentru NewsIn şi a spus că a depus vineri, în numele clientei sale, demisia la Poliţia Comunitară Sector 1.

Surse judiciare au declarat că Smaranda Demetrian a dat, vineri, declaraţii în faţa procurorilor DNA, schimbându-şi poziţia pe care o avea iniţial în acest dosar.

Silviu Bogdan Vasile şi Smaranda Demetrian, funcţionarii publici din cadrul Poliţiei Comunitare Sector 1 Bucureşti cercetaţi pentru luare de mită şi trafic de influenţă, rămân în arest, au decis pe 12 august magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, care a respins recursul formulat de cei doi. Decizia instanţei este definitvă.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat recursul făcut de funcţionarii publici Silviu Bogdan Vasile şi Smaranda Demetrian, din cadrul Poliţiei Comunitare Sector 1 Bucureşti, împotriva deciziei instanţei inferioare de a emite mandate de arestare pe numele lor.

Funcţionarii publici Silviu Bogdan Vasile şi Smaranda Demetrian, din cadrul Poliţiei Comunitare Sector 1 Bucureşti, arestaţi pe 6 august de Tribunalul Bucureşti, au cerut şi au primit de mai multe ori mită, potrivit unui comunicat al DNA.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri