Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr din judeţul Galaţi a fost împuşcat în picior de către un pădurar

Tuesday, 13 January 2009, 14:05 Sursă: NewsIn

Incidentul s-a produs luni seară, într-o pădure din Cantonul Silvic 3 Movileni, ce aparţine de Ocolul Silvic Tecuci. Potrivit anchetatorilor, Aurel Mihalcea, de 30 de ani, din Movileni, ar fi muncit luni pentru pădurarul Nicuşor Stamate, iar acesta din urmă i-ar fi promis o cantitate de lemne pentru munca prestată. Seara, Mihalcea a încărcat lemnele promise în atelaje, însă pădurarul i-ar fi cerut bani pe materialul lemnos. De aici, cei doi s-au luat la bătaie, iar angajatul Romsilva a tras două focuri de avertisment. Primul glonţ a fost tras în aer, iar al doilea într-un gard, dar a ricoşat în piciorul lui Aurel Mihalcea.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, unde va sta internat timp de şase zile. Glonţul i-a perforat victimei un os al gambei, dar nu a atins nicio arteră importantă, a afirmat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Mihai Bucatanschi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Cristina Tatulici, a declarat, marţi, că pădurarul Nicuşor Stamate este cercetat acum pentru vătămare corporală, iar Aurel Mihalcea pentru ultraj.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri