Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un şofer de autobuz din Oradea a fost bătut şi ameninţat cu pistolul de un alt şofer

Thursday, 21 May 2009, 13:43 Sursă: NewsIn

Incidentul s-a petercut miercuri, în plină zi, însă cazul a fost făcut publc abia joi, prin intermediul unui comunicat de presă al regiei de transport în comun din Oradea.

Potrivit spuselor inspectorului pentru relaţiile cu publicul din cadrul regiei Oradea Transport Local (OTL), evenimentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.00.

"În dreptul staţiei de la Universitate, şoferul unui autoturism marca BMW staţiona cu motorul oprit conversând cu o persoană aflată pe aleea de pe marginea şoselei. Pentru că traficul aglomerat pe ambele sensuri nu i-a permis şoferului de autobuz să facă manevre pentru a-l depăşi, acesta l-a atenţionat pe soferul BMW-ului, claxonându-l. Supărat că a fost întererupt din conversaţie, bărbatul aflat la volanul autoturismului a demarat îndreptându-se spre capătul liniei, unde l-a aşteptat pe şoferul autobuzului pentru a-i cere socoteală. Şoferul autobuzului a fost ameninţat cu un pistol, înjurat şi lovit cu picioarele de şoferul BMW-ului, după care acesta s-a făcut nevăzut", a precizat Carmen Tocuţ, inspector pentru relaţii cu publicul la OTL.

Un echipaj al Jandarmeriei a anunţat de controlorul de trafic de la capătul liniei a reuşit să-l prindă şi să-l identifice pe şoferul agresiv. Acesta a fost condus la secţia de Poliţie. "Pot să vă confirm că a fost depusă o plângere în acest caz şi că ancheta este în derulare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, inspectorul Alina Dinu.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri