Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un primar şi un secretar de consiliu local sunt dispuşi să permită folosirea abuzivă a urnei mobile - VEZI IMAGINI CAMERA ASCUNSĂ

Saturday, 31 October 2009, 09:56 Sursă: Realitatea TV

Primăria e aproape goală. A trecut doar o zi de la aniversarea localităţii şi sătenii au petrecut până târziu. Asta a aflat reporterul Realitatea Tv chiar de la primar, căruia i-au propus un aranjament.

Reporterul Realitatea Tv care să dă drept reprezentant al Biroului Electoral i-a propus primarului ca urna mobilă să meargă la câţiva alegători care nu sunt bolnavi. Primarul acceptă fără probleme aranjamentul.

În primăria comunei vecine reporterul Realitatea Tv a găsit-o numai pe secretara Consiliului. Reporterul a încercat să aranjeze cu ea şi, surpriză, nu a părut deloc contrariată de planul pentru alegeri.

Pentru a vota cu ajutorul urnei mobile solicitanţii trebuie să prezinte, alături de cerere, acte medicale din care să reiasă faptul că ei nu se pot deplasa. Solicitarea trebuie adresată preşedintelui secţiei de votare.


REALITATEA.NET - Un primar şi un secretar de consiliu local sunt dispuşi să permită folosirea abuzivă a urnei mobile VEZI VIDEO

 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri