Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un poliţist din Piteşti a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă

Wednesday, 18 February 2009, 12:33 Sursă: NewsIn

Potrivit ofiţerilor de la Direcţia Generală Anticorupţie - Piteşti fostul comisar Iulian Cătălin Danciu i-a pretins unui bărbat din comuna Budeşti, judeţul Vâlcea, o sumă de bani pentru a-l ajuta să obţină o soluţie favorabilă într-un dosar în care era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, în urma  unui accident rutier în Piteşti.

Ofiţerul de poliţie a lăsat să se înţeleagă că are influenţă pe lângă un expert auto şi poate interveni pe lângă acesta pentru a-i întocmi cetăţeanului o expertiză tehnică  favorabilă în dosar, se arată într-un comunicar remis de DGA Piteşti.

În baza denunţului bărbatului, pe data de 18.10.2007, procurorul competent şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Piteşti au procedat la organizarea flagrantului, poliţistul fiind prins după ce a primit de la denunţător suma de 300 lei şi 50 euro.

Comisarului Iulian Cătălin Danciu i s-a făcut rău la puţin timp după realizarea flagrantului şi o bună perioadă de timp după aceea a stat internat în spital, din cauza unor afecţiuni cardiace. În timpul anchetei poliţistul şi-a dat demisia.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri