Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un poliţist constănţean a fost bătut de doi fraţi în faţa unei discoteci

Monday, 14 December 2009, 04:41 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţistul a fost chemat să aplaneze o ceartă între mai mulţi tineri. Imediat ce a ajuns în faţa discotecii a fost atacat.

\"A pus mâna pe el, i-a smuls gradele şi l-a lovit cu pumnul şi atunci ne-am băgat. Şi agentul de pază s-a băgat şi el, am înţeles că l-a bătut şi pe el\", a spus un martor.

\"Agentul de poliţie a fost ameninţat şi lovit în mai multe rânduri în zona feţei de către doi fraţi\", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Constanţa.

Cei doi fraţi au fost alungaţi de mai mulţi tineri care au văzut toată scena. Problemele poliţistului nu s-au încheiat, însă. Cei doi agresori au fost prinşi de oamenii legii. Nu este pentru prima dată când au fost încătuşaţi.

\"Cei doi sunt cunoscuţi, au mai fost cercetaţi pentru ultraj, furturi, au toată gama de infracţiuni, foarte violenţi\", a declarat agentul şef Marian Cupes.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care au decis însă că cei doi nu reprezintă pericol public şi pot fi cercetaţi în stare de libertate.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri