Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un poliţist care a condus 10 ani maşina personală şi pe cea de Poliţie FĂRĂ PERMIS, condamnat

Friday, 09 January 2015, 12:00 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit portalului instanţelor de judecată, poliţistul Luigi Cazan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere în formă continuată, în perioada iulie 1993 - martie 2013, dar şi pentru fals în declaraţii în formă continuată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, Luigi Cazan, care a lucrat vreme îndelungată în cadrul IPJ Buzău, fiind inclusiv şef de post la Poliţia Merei, a condus pe drumurile publice, timp de zece ani, fără a avea carnet. El a condus în tot acest timp atât maşina personală, cât şi autoturismul de serviciu ce-i fusese încredinţat. Totodată, nici din cadrul IPJ Buzău nu i-ar fi fost cerute, în acest timp, documente care să ateste că poate conduce maşina Poliţiei pe drumurile publice, deşi la controalele periodice la care sunt supuşi agenţii de Poliţie se solicită inclusiv permisul pentru cei cărora li se încredinţează autoturisme de serviciu.

Bărbatul a fost prins în anul 2013 în urma unui control intern declanşat ca urmare a unei sesizări potrivit căreia şeful de post din localitatea Merei ar conduce maşina de serviciu fără a avea permis. La un moment dat, poliţistul a declarat că, de fapt, el are permis, însă documentul este pierdut.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri