Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un muncitor de pe şantierul Autostrăzii Transilvania a ajuns la spital după ce a căzut de la patru metri

Thursday, 08 October 2009, 12:15 Sursă: NewsIn

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, bărbatul este în stare stabilă, urmând să fie supus unor investigaţii radiologice.

"Muncitorul a suferit traumatism cranio-cerebral uşor, de gradul I, e suspect de fractură de bazin, însă vom şti cu siguranţă după efectuarea investigaţiilor radiologice. Este momentan la UPU, urmând să se stabilească dacă necesită internare", a declarat Cristiana Ciortea.

Directorul ITM Cluj, Emilian Roşca, nu a putut fi contactat, însă purtătorul de cuvânt al instituţiei, Corina Gavriluţ, a afirmat că ITM nu cercetează decât accidentele de muncă soldate cu decesul angajatului sau cu invaliditatea permanentă.

Pe şantierul Autostrăzii Transilvania din comuna Gilău se lucrează la un nod rutier cu cinci urcări şi coborâri. Bogdan Sgârcitu, director de comunicare al proiectului Autostrada Transilvania, a declarat că este posibil să fie vorba despre nerespectarea unei proceduri de lucru. "Investigăm cauzele accidentului şi cooperăm cu autorităţile", a precizat Sgârcitu.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri