Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un bărbat cu afecţiuni psihice a intrat dezbrăcat într-un liceu din Târgu Jiu şi a lovit un profesor

Friday, 19 June 2009, 11:27 Sursă: NewsIn

La liceul de muzică se întrunise Consiliul Profesoral pentru a lua o decizie în privinţa directorului adjunct al unităţii, după ce acesta a modificat media unui elev. 

Bărbatul cunoscut cu afecţiuni psihice locuieşte în cartierul Griviţa, acolo unde este situată şi unitatea şcolară, şi nu este pentru prima oară când intră în unitatea şcolară şi face scandal, însă este prima dată când a venit dezbrăcat şi a lovit un profesor.

După ce l-a lovit pe profesorul care se afla în faţa clădirii, bărbatul a intrat în liceu şi i-a alergat pe ziariştii care aşteptau să se termine şedinţa Consiliului Profesoral, iar apoi a intrat în sala unde se întrunise consiliul. În sala de şedinţă se aflau mai multe profesoare, care s-au speriat când l-au văzut pe bărbatul gol şi agitat. Directoarea liceului, Aurelia Savu, a leşinat, la scurt timp, pe holul instituţiei de învăţământ. Un ziarist a sunat la 112 şi, în scurt timp, la liceu a sosit un echipaj de la Salvare, poliţişti comunitari şi jandarmi.

Agresorul a fost transportat la spital de către poliţiştii comunitari, fiind internat la secţia de Neuropsihiatrie.

În această dimineaţă, bărbatul a mai intrat în unitatea şcolară, însă a fost alungat de profesorul Valer Neag, cadrul didactic pe care l-a lovit ulterior în faţa instutuţiei de învăţământ.

Şeful Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu, Ion Tudor, a declarat că poliţiştii nu au fost anunţaţi despre incidentul care a avut loc în cursul dimineţii. 

"Directorul sau alt profesor trebuia să ne anunţe despre incident. Am înţeles de la dumnealor că nu este prima dată când intră acest om în şcoală. Niciodată nu ne-au anunţat că există o astfel de problemă aici. Nu au paznic, nu au sistem de alarmă, poate să intre oricine şi să le facă rău, exact cum s-a întâmplat astăzi. Ar fi trebuit să ne anunţe de la primul incident, de prima dată când acest bolnav mintal a intrat în şcoală", a afirmat Tudor.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri