Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un bărbat care a fotografiat două maşini de poliţie parcate neregulamentar a fost dus la secţie

Thursday, 12 February 2009, 11:02 Sursă: REALITATEA.NET

Tânărul a filmat întreaga conversaţie din maşina de poliţie. Agenţii înregistraţi cu telefonul mobil au susţinut că îl duceau pe bărbat la secţie să facă o declaraţie referitoare la scopul fotografierii maşinilor. Poliţiştii s-au declarat deranjaţi, întrucât erau în misiune. 

"Colegii noştri acţionau în cadrul unei misiuni la nivelul serviciului de Poliţie Rutieră", a declarat, în emisiunea "Realitatea te priveşte", Nicolae Ion, comisar-şef în cadrul Poliţiei Rutiere Dâmboviţa. Mai mult, acesta a spus că tânărul a sfidat, prin comportamentul său, organele judiciare, motiv pentru care poliţistul i-a cerut să se legitimeze, dar că acesta nu a prezentat niciun buletin decât în apropierea sediului Poliţiei unde "a revenit la un comportament civilizat". 

Tânărului i s-a întocmit dosar penal, fiind învinuit de ultraj. "Dosarul se află în faza actelor premergătoare", a spus comisarul-şef. "Vom administra tot ceea ce înseamnă probatoriu prezentat şi de dumnealui în calitate de făptuitor, precum şi probe pro şi contra", a completat acesta.

Acest caz ne-a fost semnalat de un telespectator pe adresa martorocular@realitatea.net.

VEZI VIDEO AICI

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri