Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Udrea: Au fost 3,6% buletine anulate pentru că aveau două ştampile, una pentru PD-L, alta pentru EBA

Wednesday, 10 June 2009, 19:52 Sursă: NewsIn

Întrebată, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, de ce a votat pentru Elena Băsescu la alegerile europarlamentare, Udrea a răspuns: "Am votat PD-L prin Elena Băsescu şi s-a dovedit că am avut dreptate. Iată că Elena s-a alăturat echipei PD-L". Udrea a susţinut că fiica preşedintelui a adunat voturi pe care, în mod normal, democrat-liberalii nu le-ar fi obţinut, exemplificând prin voturile tinerilor care nu ar fi ieşit altfel la vot.

Pe de altă parte, Udrea a spus că s-au pierdut voturi din cauza asocierii foarte strânse dintre PD-L şi Elena Băsescu, fapt ce a dus la anularea multor buletine ce conţineau două ştampile. "Oamenii au înţeles foarte bine că Elena Băsescu este a PD-L-ului, numai că n-au ştiu că nu trebuie să voteze cu ambele, şi cu formaţiunea politică, şi cu persoana Elena Băsescu, candidata. Am impresia că în jur de 3,6% sunt buletine anulate din acest motiv", a spus Udrea.

Contactată de NewsIn, Elena Udrea a precizat că este vorba de 3,6% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare de duminică, procentajul rezultând din numărătoarea paralelă efectuată de către democrat-liberali.

Udrea a spus că rezultatul partidului este foarte bun şi arată că s-a impus în faţa social-democraţilor. "La noi, rezultatul este foarte bun. Am câştigat: PD-L plus Elena Băsescu, care este a PD-L-ului, are un procent mai bun decât PSD, mai bun decât l-am avut acum 2 ani", a apreciat Udrea.

BEC a anunţat că la alegerile pentru PE din 7 iunie 194.626 de voturi au fost declarate nule.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri