Trei indivizi mascaţi au spart sediul primăriei din comuna dâmboviţeană Vişina

Thursday, 05 November 2009, 08:07 Sursă: NewsIn

Trei indivizi mascaţi au spart sediul primăriei din comuna dâmboviţeană Vişina şi l-au bătut pe paznic, însă nu au reuşit să fure nimic.
Adaugă părerea ta
Bărbaţii au intrat în primărie, l-au bătut pe paznicul în vârstă de 59 de ani, l-au legat cu cablul de la telefon şi i-au cerut să le dea toţi banii. La un moment dat, au atins faxul, care a început să sune, iar hoţii s-au speriat crezând că s-a declanşat alarma şi au fugit cu mâna goală. De altfel, în sediul primăriei nu erau bani la acea oră.

Poliţiştii au constituit imediat un cerc de suspecţi. "Paznicul a spus că trei persoane cu cagule au intrat în primărie, l-au lovit cu pumnii şi l-au legat de scaun. Nu au luat nimic. Noi îi căutăm şi avem deja un cerc de suspecţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda.

Primarul comunei, Sergiu Ilie, riscă o amendă de la 5.000 la 10.000 de lei pentru că sediul nu era asigurat cu sistem de alarmă şi supraveghere video, deşi a mai fost avertizat să asigure securitatea instituţiei.