Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei bărbați implicați în furnizarea de arme autorului atentatului de la Nisa au fost încarcerați

Saturday, 17 December 2016, 12:05 Sursă: REALITATEA.NET

Cei trei bărbați, de 24, 31 și 36 de ani, au fost reținuți luni la Nisa, alături de alte șapte persoane care au fost eliberate între timp. Un alt suspect, arestat la Nantes, a fost de asemenea eliberat.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost inculpat pentru asociere într-un act de terorism. Ceilalți doi au fost inculpați pentru complicitate și pentru încălcarea legislației privind armele într-un caz de terorism, potrivit Agerpres.

Cele 11 persoane reținute, dintre care cinci sunt născute în Albania, făceau parte din anturajul unui cuplu de albanezi inculpat în iulie pentru că a vândut un pistol autorului atentatului sau din anturajul unui franco-tunisian de 21 de ani, inculpat de asemenea, care a recunoscut că a fost intermediar al acestei vânzări.

Atentatul de la Nisa, comis de ziua națională a Franței, s-a soldat cu 89 de morți de 19 naționalități și cu peste 400 de răniți, secerați de camionul condus de atentator, tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, care a tras cu pistolul asupra polițiștilor, înainte de a fi ucis.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri