Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traore şi Strătilă, suspendaţi două etape

Wednesday, 25 November 2009, 16:54 Sursă: REALITATEA.NET

Pe lângă cele două etape de suspendare dictate de Comisia de Disciplină a FRF, Traore şi Strătilă vor trebui să plătească şi câte 3.000 de lei amendă.

Potrivit site-ului oficial al FRF, Comisia de Disciplină i-a mai sancţionat pe Cosmin Moţi (Dinamo) şi Gabriel Matei (Internaţional Curtea de Argeş) cu câte o etapă de suspendare şi amenzi de câte 740 de lei. Cei doi au primit cartonaşe roşii tot în Cupa României, însă în urma cumulului de avertismente.

Tot miercuri, comisia federală a dictat sancţiuni şi la nivelul ligii secunde. Antrenorul echipei UTA Arad, Ionuţ Popa, a fost suspendat două meciuri şi amendat cu 4.500 de lei, după ce la meciul din deplasare cu FC Argeş a fost eliminat pentru că i-a înjurat pe arbitri.

De asemenea, jocul Dinamo II - Cetate Suceava, din seria I a Ligii a II-a, a fost omologat cu scorul de 3-0, după ce moldovenii au folosit un jucător aflat în stare de suspendare. Partida s-a disputat în etapa a 12-a a Ligii a II-a, pe 31 octombrie, când Dinamo II s-a impus cu scorul de 3-2.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri