Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu s-a întâlnit la Sinaia cu membrii cabinetului Boc

Wednesday, 31 December 2008, 20:12 Sursă: Realitatea TV

La întâlnirea informală a ajuns şi Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui, la volanul unei maşini de teren, iar Elena Udrea a venit însoţită de Dorin Cocoş.

Preşedintele i-a convocat pe membrii cabinetului Boc, la o vilă din Sinaia. Iniţial, întâlnirea trebuia să aibă loc la vila de protocol din Predeal a preşedintelui, dar locaţia a fost mutată. Nu se cunosc motivele acestei schimbări. 

Ultima întâlnire a Executivului cu şeful statului a avut loc imediat după Crăciun, când Traian Băsescu a participat la reuniunea informală de la Palatul Victoria.

Şefului statului a petrecut noaptea de Revelion la Braşov. La cumpăna dintre ani, şeful statului le-a urat tuturor românilor La mulţi ani şi le-a promis că în anul 2009 va fi unul în care vor trăi mai bine.

Preşedintele Băsescu s-a declarat onorat că se află la Braşov. "Şi pentru că ultimele clipe ale anului care trec le trecem împreună, daţi-mi voie, de aici, de la Braşov, să vă doresc tuturor din tot sufletul, cu toată dragostea, "La mulţi ani!" şi "Să trăiţi bine!", a afirmat preşedintele la trecerea în Noul An.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri