Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traficul prin punctele de trecere a frontierei arădene, în creştere pe sensul de ieşire din ţară

Friday, 28 August 2009, 08:22 Sursă: NewsIn

În ultimele 24 de ore, frontierele arădene au fost tranzitate de peste 24.000 de persoane, din care peste 16.700 au fost cetăţeni români şi circa 7.400 cetăţeni străini. Dintre acestea, peste 18.000 treceri au fost pe sensul de ieşire din ţară.

"Cel mai tranzitat a fost Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Pe sensul de ieşire din ţară prin acest punct de trecere, au fost înregistraţi peste 11.000 de români", a declarat agent principal Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Se prognozează că cel mai tranzitat Punct de Trecere a Frontierei va fi, în continuare, Nădlacul. "Aproximativ 110 de poliţişti de frontieră vor desfăşura, zilnic, activităţi de supraveghere şi control a frontierei de stat şi, dacă situaţia o impune, va fi suplimentat numărul arterelor de control pe sensul de ieşire din ţară", a mai adăugat Mihaela Leş.

Pentru evitarea aglomerărilor, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţa arădeană (PTF Turnu, PTF Vărşand şi PTF Nădlac), astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, datorate atât capacităţii limitate a infrastructurii punctelor de trecere.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri