Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Terasa lui Ionel Dănciulescu a fost jefuită

Tuesday, 16 June 2009, 03:20 Sursă: Realitatea TV

Ora 4 dimineaţa, strada Alexandru Donici. Camerele de supraveghere surprind cum umbrelele de pe terasa dinamovistului Ionel Dănciulescu fac picioare. De fapt trei hoţi încearcă să le demonteze. O femeie stă "de şase", iar cei doi bărbaţi acţionează ca nişte adevăraţi profesionişti. După doar de 37 de secunde cei trei se îndepărtează cu umbrela la sub braţ.

Şi asta nu e tot, peste două ore, aproape de şase dimineaţa, hoţii revin să mai demonteze încă o umbrelă. Asta chiar dacă s-a luminat bine de zi. Pentru cea de-a doua umbrelă, hoţii au avut nevoie de 35 de secunde. Iar paznicul de la terasă a declarat că nu a simţit nimic.

Coincidenţă sau nu, acum două săptămâni, la doar două case distanţă de terasa fotbalistului Ionuţ Dănciulescu, aceleaşi camere de supraveghere au surprins cum doi hoţi se strecoară într-o curte, iar peste câteva secunde se fac nevăzuţi cu o colivie în mână în care erau doi papagali.

Proprietarul păsărilor nu a depus plângere la poliţie, acum însă fotbalistul a reclamat furtul celor două umrele, iar poliţiştii sunt pe urmele hoţilor.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri