Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Taxi-ul lovit de Ferrari-ul condus de Adrian Cocoană este reţinut de şapte luni, ca probă în dosar

Tuesday, 10 March 2009, 16:43 Sursă: Realitatea TV

"Eu cred că mi-a fost luată abuziv pentru că la opt zile de la accident au venit poliţiştii şi mi-au zis să nu o repar că le trebuie ca probă în dosar", a spus taximetristul.

Autoturismul este cumpărat prin credit bancar, aşa că proprietartul este obligat să plătească lunar câte 1.000 de lei, deşi nu se poate folosi de maşină.

Taximetristul Mircea Preduţ a depus două cereri pentru returnarea maşinii însă magistraţii care se ocupă de caz i-au respins solicitările până la soluţionarea dosarului. "Nu am apucat să plătesc decât jumătate de an. Este în custodia Parchetului şi nu ştiu de ce mi-o ţine", spune Preduţ

"Este necesar să se administreze toate probele în acest dosar. Numai după ce vor fi analizate se va stabili cât va dura această situaţie", a declarat purtătorul de civânt al Judecătoriei Craiova.

Taximetrul reţinut pentru expertiză nu este singura maşină aflată în custodia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Alte două autoturisme, implicate în accidente grave, sunt reţinute în curtea IPJ.

În timp ce maşina sa este reţinută de anchetatori, taximetristul a fost nevoit să-şi închirieze un alt autoturism, ca să poată continua să lucreze.
"Să-mi deie maşina să-mi continui activitatea pentru că sunt complet nevinovat în acest caz", spune taximetristul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri