Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Taher: "Nu pot să mai investesc bani într-un club ca Rapid, cu o situaţie extrem de incertă"

Monday, 23 February 2009, 11:47 Sursă: NewsIn

"Am mai vorbit cu domnul Copos, dar nu s-a mai întâmplat nimic de ceva timp. Situaţia a rămas aceeaşi la club. Eu nu mai pot investi bani într-un club cu o situaţie extrem de incertă. Am încercat să fac lucruri bune pentru Rapid, dar din păcate nu am reuşit", a spus Taher.

Iordanianul a mai afirmat că l-a sfătuit pe George Copos să caute alţi posibili oameni de afaceri pentru a prelua clubul din Giuleşti: "Foarte bine că domnul Copos negociază cu alţi oameni de afaceri pentru preluarea clubului. Chiar eu i-am zis să caute alţi oameni potenţi financiar pentru a rezolva problemele de la Rapid. Orice ban în plus pentru club e benefic".

Fathi Taher a comentat şi posibilitatea ca Viorel Hrebenciuc să achiziţioneze clubul împreună cu alţi investitori greci: "Nu am auzit ca domnul Hrebenciuc să vină la Rapid, nu ştiu dacă asta este posibil, dar dacă se va întâmpla, ar fi un lucru extraordinar pentru club".

În presa din România au apărut informaţii potrivit cărora omul de afaceri Viorel Hrebenciuc, un apropiat al lui Gigi Becali, negociază în această perioadă preluarea clubului din Giuleşti împreună cu patronul lui Olympiacos Pireu, Kokalis Sokratis.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri