Studenţii Academiei de Poliţie au absolvit cu şase luni mai târziu

Sunday, 29 November 2009, 15:23 Sursă: REALITATEA.NET

Această ceremonie a fost amânată de două ori până acum. Deşi au încheiat cursurile în iulie, ei au rămas studenţi ai Academiei de Poliţie pentru încă şase luni. 

\"A fost ultimul an, a fost cam agitat din cauza amânărilor, toate au trecut, suntem fericiţi, bucuroşi, plini de speranţă că o să fie bine\", a declarat un absolvent.

Ministerul de Interne a considerat că face economie dacă nu le plăteşte celor 457 de absolvenţi salariile de ofiţeri debutanţi. Absolvenţii spun că decizia a condus şi la pierderea unora dintre locurile pe care aceşti tineri le aşteptau cât mai aproape de casă. Aşa, s-au trezit cu repartiţii în cele mai îndepărtate colţuri ale ţării.

\"Sunt foarte mulţi oameni care-şi dau interesul în poliţie, bine, opinia publicului nu este chiar aşa. Sunt mulţi oameni care-şi fac treba şi chiar cu multă corectitudine, cu multă onestiotate şi cu mult suflet. Şi tu vei fi unul dintre ei... Păi d-aia mi-am ales asta!\", a mai adăugat un alt absolvent. 

Deşi s-au ales cu o vacanţă prelungită de rectificarea bugetară care a dat peste cap socotelile ministerului de interne, bobocii Academiei de Poliţie s-au mulţumit în aceste şase luni cu solda de student şi s-au răzbunat obţinând cele mai bune rezultate la licenţă din ultimii ani. Niciunul nu a picat examenele finale.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri