Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Steaua - Transferul lui Vali Badea la Changchun Yatai a eşuat, iar jucătorul s-a întors în Ghencea

Wednesday, 04 March 2009, 15:02 Sursă: NewsIn

"Vali Badea nu va mai merge în China, s-a întors la Steaua. Nu ştiu dacă are vreo ofertă acum, trebuie să am o discuţie cu el. În cazul în care nu îşi va găsi nimic, atunci va rămâne la Steaua II", a spus Argăseală.

Steaua şi Changchun Yatai au ajuns la un acord pe 20 februarie pentru împrumutul pe 10 luni al atacantului, însă acesta din urmă nu a ajuns la niciun consens privind salariul, deşi la plecarea în China susţinea că mutarea este ca şi realizată.

Valentin Badea (26 de ani) a fost împrumutat de Steaua în vara trecută la gruparea greacă Panserraikos, însă după numai câteva luni petrecute acolo şi-a reziliat contractul şi a revenit în Ghencea. Conducerea l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile lui şi a fost nevoit să se antreneze cu echipa satelit.

Conform regulamentelor internaţionale, un jucător nu poate fi legitimat la trei cluburi de pe acelaşi continent de-a lungul unui singur sezon, astfel că singura posibilitate pentru Badea să joace era să se transfere la o grupare din afara Europei.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri