Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Spania şi Turcia sunt destinaţiile preferate ale echipelor din Liga I

Saturday, 10 January 2009, 20:06 Sursă: Realitatea TV

Până pe 28 februarie, când este programată prima etapă din retur, echipele româneşti au tot timpul din lume să ajungă în cea mai bună formă! Campioana CFR Cluj şi-a programat două stagii de pregătire, ambele în Antalya, unde cei mai tari adversari ai echipei lui Uhrin vor fi Partizan Belgrad şi Litex Lovec.

Steaua va lua drumul Spaniei în ianuarie: va merge din nou la Oliva Nova, unde îşi va măsura forţele cu elveţienii de la Zurich. În februarie, steliştii vor ajunge şi ei în Turcia, unde se vor întâlnii cu danezii de la Aalborg.

Liderul Dinamo se va pregăti de Liga Campionilor tot în Antalya, unde Rednic şi ai lui vor susţine două stagii de pregătire.

Unirea Urziceni va merge în Spania, iar apoi va prinde forţe pentru retur în Republica Moldova. Balint îşi va construi echipa în Antalya, unde Timişoara va avea câteva meciuri cu adversari accesibili. Pentru al doilea cantonament, bănăţenii vor alege între Spania şi Cipru. În schimb, Oţelul Galaţi şi-a anulat stagiul de pregătire din străinătate din motive financiare.

La Rapid, singurul lucru cert este data reunirii lotului: luni, 12 ianuarie!

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri