Sorin Cârţu: "Sunt vinovat pentru înfrângerea cu Oţelul, ne-a mers totul pe dos"

Sunday, 27 September 2009, 16:34 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
"Este un moment pe care nu mi-l doream, sunt mâhnit, dezamăgit şi supărat. Pentru noi a fost o săptămână urâtă, care s-a terminat şi mai urât. Eu sunt vinovatul, e vina mea. Am avut de atâtea ori şansă, conjuctură, jocul în mână, şi tot am pierdut. Este incredibil cum ei au dat două goluri din contre, dar asta este, ne-a mers totul pe dos. Am avut probleme la fazele fixe şi am pierdut toate duelurile unu la unu", a spus Sorin Cârţu.

Tehnicianul gorjenilor a continuat în stilul său caracteristic analiza asupra partidei cu Oţelul: "Nici când pleci cu 1-0 nu e bine, jocul nostru a însemnat ghinion şi prostie, toate în acelaşi procent. Nu există scuză pentru acest rezultat, am avut o atitudine cât de cât pozitivă, iar până în minutul 70 ei nu şi-au creat ocazii. A fost aceeaşi istorie ca şi în eşecul de pe teren propriu cu Internaţional Curtea de Argeş. Am spus care e valoarea acestei echipe, o medie de 1,5 puncte pe meci. Nu se pot face prea multe peste noapte, acum suntem în campionat, meciurile vin şi trec".

Cârţu s-a referit şi la reacţia ostilă pe care cei aproximativ 5.000 de spectatori au avut-o la adresa echipei la finalul meciului: "Publicul vine să vadă victoria gazdelor, este mai puţin interesat să facă o analiză a meciului, fluieră jucătorii şi antrenorii. De fapt, e deranjant să se ia de tine pe stradă, în tribună fiecare e liber să facă ce vrea. Aşa e la fotbal, cu huiduieli, cu fluierături".

Antrenorul grupării Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a apreciat evoluţia echipei sale şi mai ales eficacitatea jucătorilor săi în faţa porţii: "Au fost momente bune de ambele părţi, am marcat 3 goluri în deplasare, ceea ce ne dă speranţe pentru viitor. Azi am marcat câte goluri aveam până acum. Vrem să câştigăm următoarea partidă de acasă, să nu fie un complex al meciurilor de pe teren propriu. Acum ne bucurăm pentru aceste 3 puncte foarte importante, care ne ajută mult. Paraschiv a tras echipa după el, iar primul gol primit e cel mai rapid pe care l-am văzut de când sunt antrenor".

Oţelul Galaţi a învins duminică, în deplasare, gruparea Pandurii Târgu Jiu, scor 3-2, după ce a fost condusă la pauză, şi a obţinut astfel cea de-a treia victorie în 8 etape.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri