Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sorin Cârţu: "Meciul cu Steaua se putea termina egal, nici nu cred că meritam mai mult"

Sunday, 20 September 2009, 17:11 Sursă: NewsIn

"A fost un meci în care puteam obţine un rezultat pozitiv, mai ales că am jucat cu un om mai mult în ultimele minute. Din păcate a fost acel moment de nesincronizare, deşi stabilisem că trebuie să fim foarte atenţi la Kapetanos. M-a surprins atitudinea timorată a unor jucători. Sunt dezamăgit, dar nu fac o tragedia din asta. Până la urmă ne-a bătut Steaua. Meciul se putea termina egal şi cred că nici nu meritam mai mult", a spus Cârţu.

Întrebat ce părere are despre situaţia de la Steaua şi dacă demitarea lui Bergodi i s-a părut normală, Cârţu a afirmat: "Îl înţeleg pe Bergodi, pentru că era 0-0 la pauză cu Şerif şi presiunea era mare. Pe undeva s-a simţit şi el lezat că a intrat patronul peste el. Pe de altă parte, îi dau dreptate şi lui Becali pentru că a fost umilit în faţa echipei. Patronul trebuie să înţeleagă însă că în vestiar antrenorul e jupân".

Steaua a învins duminică pe teren propriu formaţia Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0, iar noul antrenor al roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, a debutat astfel cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei din Ghencea. În urma acestui rezultat, steliştii au acumulat 13 puncte şi au urcat pe locul secund, la egalitate cu Unirea Urziceni, în timp ce Pandurii a rămas cu 12 puncte şi se află pe poziţia a 5-a, la egalitate cu Rapid.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri