Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şmecherul de la volan, o specie care nu pare să dispară în România

Wednesday, 19 August 2009, 04:06 Sursă: Realitatea TV

Lista neagră a celor surprinşi de radar cu viteze ameţitoare este presărată şi de persoane publice, printre ele se numără Vasile Turcu, George Copos sau Claudiu Răducanu.

13 august a fost o zi cu ghinon pentru Claudiu Răducanu, fostul fotbalist de la Steaua. El a fost surprins de radar, conducând pe autostrada Bucureşti-Piteşti, cu o viteză de 205 kilometri pe oră.

Iar asta nu este tot. Fotbalistul care spunea cu câţiva ani în urmă că i-ar plăcea să locuiască într-un "bloc notes" avea şi permisul suspendat. Astfel, Răducanu s-a ales şi cu permisul anulat, dar şi cu dosar penal. Pentru că s-a urcat la volan fără permis, Răducanu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Şi oamenii cu greutate în societate apasă pedala de acceleraţie. În urmă cu două luni, omul de afaceri George Copos a fost surprins de radar, pe autostrada Soarelui, cu 200 de kilometri la oră. Mai mult, Copos nu avea la el nici rovigneta, dar nici permisul de conducere.

Pe lista vipurilor care s-au întâlnit cu radarul se numără şi ministrul Economiei Adriean Videanu. El a fost prins de Poliţia Autostrăzi cu viteza de 154 de kilometri pe oră. Vasile Turcu, acţionar la Dinamo, a rămas el fără permis auto la începutul lunii martie, pentru că circula cu 187 de kilometri pe oră, tot pe Autostrada Soarelui.


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri