Sibiu: Ştiri pe scurt

Tuesday, 15 December 2009, 17:43 Sursă: REALITATEA.NET

1. Starea de sănătate a celor 2 copii din centrul „Speranţa” , bolnavi de gripă nouă, s-a îmbunătăţit. Copiii sunt izolaţi la centru şi se află sub supravegherea unui medic de la secţia de Boli Infecţioase . Carantina la centrul de plasament Speranţa se menţine însă şi zilele următoare. La ora actuala, in acest centru de plasament se află 38 de copii. Potrivit DGASPC, la niciunul dintre copiii sau angajaţii centrului nu s-a mai confirmat îmbolnăvirea cu virusul AH1N1.

2. Locuitorii din patru cartiere din Sibiu şi trei comune învecinate au rămas astăzi fără apă. Societatea Apă Canal a întrerupt furnizarea apei din cauza unei defecţiuni la o conductă de alimentare. În cartierul Turnişor şi zona industrială vest dar şi în localităţile Cristian, Şura Mică şi Ocna Sibiului s-a sistat furnizarea apei între orele 7 şi 24 iar locuitorii din cartierele Guşteriţa şi Lazaret au rămas fără apă între orele 8 şi 18, din cauza lucrărilor la centura ocolitoare. Societatea Apă Canal a pus la dispoziţia oamenilor cisterne cu apă menajeră.

3. Coşurile de aerisiere înfundate sunt un real pericol pentru sibieni în perioada iernii. Eon Gaz face apel către sibieni ca în sezonul rece să asigure curăţirea coşurilor de evacuare a gazelor arse, cu firme autorizate. Recomandată este şi oprirea arzătoarelor la vânturi puternice. În ultimii ani numărul cazurilor de intoxicaţie cu monoxid de carbon şi asfixiere a crescut. Numai anul trecut 131 de persoane au fost rănite, iar 52 de oameni au murit.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri