Se anunţă sancţiuni la Urziceni, după eşecul cu FC Vaslui

Friday, 16 October 2009, 18:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Antrenorul campioanei s-a declarat dezamăgit de evoluţia unora dintre jucători în meciul cu FC Vaslui şi îi anunţă pe aceştia că vor lustrui banca de rezerve.
"Ne-am bătut singuri, la 1-0 am ratat 4-5 ocazii monumentale. S-a văzut valoarea Vasluiului, prin jucători ca Gerlem şi Wesley, care au făcut diferenţa prin două goluri superbe. Pierdem împreună şi câştigăm împreună, dar sincer nu mă aşteptam să pierdem cele trei puncte azi. La 1-0, după ratările acelea, mi-am spus că dacă scoatem un egal va fi bine. Aveam nevoie de alt moral înainte de meciul cu Rangers şi aştept un răspuns din partea tuturor jucătorilor la jocul din Scoţia", a spus Dan Petrescu, după prima înfrângere pe teren propriu suferită de campioana en-titre în acest sezon.

Printre cauzele eşecului, "Bursucul" a enumerat oboseala acumulată de jucătorii care au fost la lotul naţional şi accidentarea lui Dinu Todoran, însă a subliniat că atitudinea unora dintre fotbalişti l-a dezamăgit: "Din păcate, în acest sezon am pierdut cu Dinamo şi Vaslui, echipe pe care le-am învins mereu. Unii fotbalişti m-au dezamăgit şi vor sta lângă mine pe bancă o perioadă lungă de timp".

De partea cealaltă, tehnicianul vasluienilor, Marius Lăcătuş, s-a arătat bucuros de victoria obţinută în faţa campioanei en-titre, dar şi-a avertizat jucătorii să nu rămână prea mult timp euforici, pentru a nu avea surprize neplăcute: "Sunt foarte bucuros pentru că am obţinut o victorie importantă contra echipei campioane. Înaintea acestei etape ocupam o poziţie în clasament care nu ne făcea cinste, dar la finalul meciului de azi fotbaliştii merită felicitări pentru ceea ce au făcut pe teren. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să luăm ce este bun din această victorie şi să continuăm seria rezultatelor pozitive".

FC Vaslui a câştigat, vineri, în deplasare, în faţa Unirii Urziceni, scor 2-1, şi a obţinut astfel cea de-a doua victorie din tot atâtea meciuri cu Marius Lăcătuş pe banca tehnică.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri