Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Scrisorile de dragoste ale prinţului Charles, vândute pe eBay

Saturday, 07 March 2009, 16:28 Sursă: NewsIn

Moştenitorul coroanei Marii Britanii i-a scris aceste scrisori între anii 1976 şi 1980 lui Janet Jenkins, o femeie ce locuia la Montreal, în Canada, a afirmat Alicia Carroll, reprezentanta unui magazin din Los Angeles specilizat în obiecte ce au aparţinut capetelor încoronate. Carroll a explicat că a achiziţionat aceste scrisori în 2002, de la Jenkins, care era angajată a Consulatului britanic din Montreal, pe vremea când s-a întâlnit cu tânărul prinţ.

Într-o scrisoare din 8 iunie 1980, cu opt luni înaintea logodnei cu Diana, prinţul de Wales spunea că simte presiunea anturajului său pentru a se însura.

Preţul pentru aceste epistole este de 30.000 de dolari. Carroll a declarat pentru AFP că epistolele, de a căror autenticitate nu se îndoieşte, prezintă un interes istoric, pentru că au aparţinut unui om care va fi regele Angliei.

Vânzarea a provocat supărarea lui Janet Jenkins, care a declarat, vineri, unei televiziuni canadiene, că se aştepta ca această corespondenţă să fie achiziţionată de un muzeu.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri