Şase falsificatori de carduri prinşi în Timiş au fost arestaţi pentru 29 de zile

Thursday, 10 September 2009, 06:30 Sursă: NewsIn

Tribunalul Timiş a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a şase învinuiţi în dosarul falsificării cardurilor bancare. În cadrul aceleiaşi reţele sunt cercetate încă 13 persoane din Bucureşti.
Adaugă părerea ta

Cei şase, prinşi miercuri în urma mai multor descinderi în judeţul Timiş, sunt învinuiţi pentru constituirea şi aderarea la un grup infracţional organizat specializat în efectuarea unor tranzacţii frauduloase - copierea pe carduri albe a unor serii, numere şi coduri PIN ale unor carduri din Italia, urmată de folosirea lor într-o serie de bancomate din Bistriţa şi Baia Mare, pentru a retrage bani.

Trei din cei şase învinuiţi arestaţi, aflaţi în Italia, au fost judecaţi în lipsă, fiind reprezentaţi de un avocat ales. Toţi au declarat recurs la pronunţarea soluţiei de arestare preventivă. Dosarul va fi înaintat Curţii de Apel Timişoara pentru soluţionarea căii de atac.

În cadrul aceleiaşi reţele sunt cercetate încă 13 persoane din Bucureşti, Dâmboviţa şi Botoşani, urmând a fi prezentate spre audiere  procurorilor DIICOT Timişoara.