Sabău: "Anderlecht are un palmares de invidiat, însă am pregătit meciul să câştigăm"

Wednesday, 21 October 2009, 14:44 Sursă: NewsIn


"Întâlnim un adversar cu un palmares de invidiat, 29 de campionate, cupe ale Belgiei, peste 200 de meciuri internaţionale şi investiţii importante în jucători de valoare. Toţi realizează importanţa jocului şi de aceea ne dorim victoria. Sperăm să fim într-o formă fizică şi psihică bună şi să câştigăm. Nu se poate spune că vom risca totul, dar am pregătit meciul ca să câştigăm. Un joc nu se câştigă numai atacând", a spus Sabău.

Tehnicianul bănăţenilor a mai precizat că în meciul cu Anderlecht va schimba sistemul de joc: "Pierzând cu 2 închizători meciul cu Zagreb, mi-am dat seama că nu a fost bună soluţia. Sunt convins 90 la sută că voi juca cu un închizător şi probabil de asta vor fi siguri şi belgienii".

Atacantul Dorin Goga afirmă că doar o victorie în faţa belgienilor îi mai poate face să se gândească la primăvara europeană: "Întâlnim echipa de pe locul 1 din grupă, sperăm într-o victorie ca să ne putem gândi la calificare. E greu să promiţi cuiva că vom mai înscrie, dar venim după 9 goluri înscrise în ultimele două meciuri şi trebuie să mai dăm".

Partida dintre FC Timişoara şi Anderlecht, din Grupa A a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul Dan Păltinişanu.   

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri