Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sabău: "Am crezut prea puţin în şansa noastră"

Thursday, 27 August 2009, 07:22 Sursă: REALITATEA.NET

"Aş fi dorit mult mai mult din acest meci, pentru că au fost două jocuri în care nu am fost puşi în dificultate de Stuttgart. Adversarul nu a fost mult mai valoros, chiar dacă are jucători mai valoroşi. Aici am crezut prea puţin în şansa noastră, am avut prea puţin curaj. Ar trebui să jucăm în fiecare an la un asemenea nivel pentru a ne obişnui, pentru a putea lua acţiuni de unu la unu, pentru a avea iniţiativă. Am jucat cu prea multă teamă", a spus Sabău, la TVR1.

Tehnicianul este nemulţumit de modul în care au evoluat cei doi atacanţi ai săi, Gigel Bucur şi Winston Parks: "Atacanţii s-au mişcat foarte puţin, au fost destul de statici, au stat cu spatele la poartă, nu au cerut mingea pe spaţii libere. Sunt multe lucruri pe care ţi le reproşezi la rece, acum pot spune că nu sunt atât de mulţumit de cum am evoluat astăzi. Nu am avut atitudinea şi ambiţia pe care le-am avut la meciul cu Şahtior. Au lipsit acea bucurie şi acea dorinţă de a juca în Liga Campionilor".

Sabău consideră că echipa şi-a depăşit condiţia prin calificarea în grupele Ligii Europa, mai ales că nimeni nu lua în calcul eliminarea deţinătoarei Cupei UEFA, Şahtior Doneţk: "Trebuie să fim realişti. La ce poate echipa în acest moment, trebuie să fim mulţumiţi cu această calificare în Liga Europa. Nimeni nu credea că putem să ne calificăm, să eliminăm pe Şahtior. Trebuie să facem îmbunătăţiri la nivelul echipei, pentru că nu poţi să nu ai iniţiativă, să nu ai personalitate în asemenea meciuri".

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, FC Timişoara, a remizat, miercuri, în deplasare, cu VfB Stuttgart, scor 0-0, dar a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi urmează să evolueze în grupele Ligii Europa. În tur, gruparea germană s-a impus cu scorul de 2-0. În turul 3 preliminar, bănăţenii au trecut de Şahtior Doneţk, după două remize, 2-2 în deplasare şi 0-0 acasă.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri