Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Românca acuzată că a ucis un italian la Roma susţine că acesta îi făcuse avansuri

Monday, 23 February 2009, 13:20 Sursă: NewsIn

Femeia a povestit că administratorul a venit vineri să îi ceară chiria restantă, circa 300-400 de euro. "Dacă nu îi ai, dacă nu poţi plăti, atunci trebuie să îmi dai ceva în schimb şi poţi începe prin a mă săruta, a spus bărbatul. Atunci l-am lovit", a declarat românca.

Rezultatele autopsiei erau aşteptate luni, pentru a clarifica exact cauza decesului bărbatului. De asemenea, judecătorul pentru ancheta preliminară îi va audia pe cei doi acuzaţi, pentru a decide menţinerea lor în arest sau nu.

Potrivit Rai News 24, după ce l-a ucis pe Giovanni Santini, femeia, însărcinată în şase luni, a băut bere şi şi-a sunat soţul la serviciu, pentru a-i spune de crimă. Împreună, cei doi au încercat să ascundă toate urmele faptei.

Prima dată i-au pus o pungă de plastic în cap administratorului şi au încercat să bage cadavrul într-o valiză, care s-a dovedit, însă, prea mică, aşa că l-au tăiat în bucăţi. Au curăţat urmele folosind acid clorhidric. După care soţul femeii s-a întors la serviciu.

Apoi, cuplul a cumpărat o valiză mai mare în care a băgat cadavrul şi au dat cu vopsea pentru a ascunde urmele de sânge. Românii au ascuns apoi în saci de gunoi prima valiză în care băgaseră corpul, hainele murdare de sânge, cârpele folosite să şteargă sângele şi trafaletul cu care au vopsit. Anchetatorii au reuşit să recupereze probele, însă nu şi arma crimei.

Cei doi români au trei copii, cu vârste de 2, 8 şi 10 ani. Bărbatul lucra în construcţii, iar femeia era chelneriţă într-un restaurant din apropiere de imobilul unde locuiau. Ea era cunoscută de toţi din zonă, care au descris-o drept o femeie drăguţă, amabilă şi zâmbitoare.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri