Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ridzi: Îndepărtarea mea de la minister a fost rezultatul unui atac politic al PNL şi PSD

Wednesday, 16 September 2009, 09:58 Sursă: Realitatea FM

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a făcut plângere penală la Parchetul General pe numele membrilor comisiei de anchetă, dar nu şi pe cel al democrat-liberalilor, acuzând abuzul în serviciu şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.

"S-au făcut afirmaţii extrem de grave la adresa mea şi de aceea am solicitat cercetarea parlamentarilor indicaţi. Au apărut stenograme în presă unde se spunea foarte clar că sunt presiuni asupra persoanelor din cazul meu", a declarat la Realitatea FM Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului.

Plângerea penală îi vizeză pe Alina Gorghiu, Nicolae Bănicioiu, Petru Lakatos, Doina Burcău, Cristian Sorin Dumitrescu, Damian Florea, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Bogdan Olteanu şi Anghel Stanciu, membri ai Comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Tineretului şi Sportului cu organizarea Zilei Tineretului.

Solicitarea de începere a urmăririi penale împotriva fostului ministru Monica Iacob Ridzi a fost adoptată pe 27 iulie de plenul Camerei Deputaţilor. Ridzi a demisionat din funcţia de ministru pe 14 iulie.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri