Reglare de conturi între SIIJ și DNA

Friday, 29 November 2019, 12:57, Sursă: g4media.ro

Procuroarea Adina Florea de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a început urmarirea penala impotriva fostilor procurori DNA Ciprian Man si Cristi Ardelean pentru santaj si abuz in serviciu.

Adaugă părerea ta

Cei doi procurori sunt acuzati ca ar fi incercat sa intimideze judecatorii de la Curtea de apel Oradea dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari cu ei in timp ce discutau sa faca dosare penale unor judecatori ca ”sa intre frica in ei”.

Fostii procurori DNA au intrumentat mai multe dosare de coruptie unor judecatori din Oradea, iar acum acestia i-au reclamat la Sectia speciala pentru presupuse abuzuri, scrie G4media.ro

In acelasi dosar a fost pusa sub invinuire si judecatoarea Crina Muntean, fost presedinte al Tribunalului Bihor. Muntean e acuzata de favorizarea faptuitorului, instigare la marturie mincinoasa si instigare la abuz in serviciu.

 În iulie 2019, Inspecţia Judiciară a cerut CSM să-i sancționeze pe procurorii orădeni, Ciprian Man şi Cristian Ardelean, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, acuzându-i de ”manifestări ce aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea atribuţiilor de serviciu”. Reamintim că o înregistrare apărută în spațiul public arată că procurorul Ciprian Man ar fi spus într-o ședință „Dacă începi urmărirea faţă de astea două judecătoare, îi trimite Adi în judecată pe ăia trei, o să mai intre frica…”, iar Ardelean ar fi spus „Se mai liniştesc, da! Sută la sută. Și dacă nu se liniştesc, măcar dacă tot o fac să le dăm motive să aibă boală, nu aşa că ei consideră…”.

Comentarii Existente
2019-11-29 13:37:39
Da pe la constanta de ce nu ancheteaza nimic pedesedista floticica ?

Aia doi sint unicii “corupti” sau numai aia trebuiesc dati exemplu ... ?

2019-11-29 14:27:06
Paine si circ in Romanica

Aia 2 sunt din breasla lui Kovesi...

2019-11-29 15:28:55
Fără control la procurori si judecători sau mai bine DNA ?

Vor judectorii inapoi la DNA? Ce patrioți ! 2019-11-29 15:26:23 Maiestrii manipulărilor prin referendum ,s-au intrebat judecătorii dacă să se revină la DNA sau fără control ?De ce nu intrebati pedofilii,vor sa fie judecati sau condamnati ?Ce vremuri de-a prostire trăim !

2019-11-30 21:08:46
Leonard

Care sunt cetatenii nevinovati tarati in justitie? Familia Cosma Pesedescu din Ploiesti? Ponta? Hrebenciuc? Pai astia sunt toti niste infractori, impreuna cu judecatorii care i-au achitat din motive de SPAGA sau de COMPLICITATE....sau PROSTIE PURA in sensul solidarizarii tovarasilor judecatori cu tot ceea ce provine din comunism...ca asa sunt ei....pro spagari si pro comunisti....ei, majoritatea judecatorilor din Romania. CEI corecti, cam putini, sunt huliti de Antena 3, Romania TV, Hoandra, Gusa si alte lepre locale! Bai derbedeilor! Complet legala colaborarea dintre SRI si justitie in cadrul eliminarii coruptiei. Cu ce vreti sa se ocupe SRI? De ce nu trebuie sa aiba un rol in combaterea coruptiei? Pentru ca e contrar cui? Constitutiei facute de Iorgovan pentru apararea crimelor si hotiilor comise de gastile comuniste? Codului penal facut tot de gastile de banditi de sorginte comunista? Sau de prostul INTERESAT numit Predoiu, care azi dovedeste ca e destul de apropiat de infractori...si de "drepturile" lor! Bai mortaciunilor, Hitler scapa de voi scurt, in maxim 72 de ore, nenorocitilor! Borfasi ordinari, asta sunteti!

Alte articole din: JUSTIŢIE