Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REALITATEA.NET deschide seria buletinelor informative în format video - REALITATEA.NET Magazin

Tuesday, 14 April 2009, 08:46 Sursă: REALITATEA.NET

"De la decizii politice, proiecte legislative şi schimbări economice cauzate de criză, la educaţie, sănătate, descoperiri ştiinţifice şi manifestări culturale, REALITATEA.NET Magazin va reuni toate ştirile interesante pentru români, alături de opiniile acestora şi rezultatele dezbaterilor organizate de portal" a declarat Ionel Lespuc, redactor-şef REALITATEA.NET.  

După lansarea cu succes a primei video-producţii proprii, Funny pe NET, emisiune de divertisment găzduită de Roxana Nasta care înregistrează în medie peste 16.000 vizualizări săptămânal, REALITATEA.NET le aduce vizitatorilor primul său buletin informativ video, REALITATEA.NET Magazin.

Emisiunea este prezentată de Ionel Lespuc, redactor-şef REALITATEA.NET, şi va prezenta în fiecare weekend o retrospectivă a celor mai interesante şi comentate subiecte ale săptămânii.

Prima ediţie REALITATEA.NET Magazin le-a pregătit vizitatorilor un rezumat al evenimentelor din Republica Moldova, a căror evoluţie a fost urmărită de peste 100.000 de oameni, o scurtă radiografie a crizei din industria auto şi o reîntâlnire cu echipa de liceeni români premiaţi de NASA.

Vezi aici prima ediţie REALITATEA.NET Magazin

REALITATEA.NET este liderul website-urile de ştiri din România şi, totodată, cel mai important produs din portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu. Spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri