Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raluca Turcan, la comemorarea a 5 ani de la COLECTIV: ”România are datoria să investească în spitale şi să însănătoşească instituţii”

Friday, 30 October 2020, 11:23 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

 "În urmă cu 5 ani, o ţară întreagă asista la o tragedie. Cu 5 ani în urmă, o ţară a văzut cum corupţia, indolenţa, nepăsarea şi minciuna unor politicieni au făcut ca atâţia tineri să îşi piardă viaţa sau să rămână cu răni fizice şi emoţionale cumplite. Familiile lor au dreptul la adevăr, aşa cum noi toţi, ca societate, avem nevoie să ştim că nu vom mai trăi vreodată atâta durere.

Cred că România are datoria să investească în spitale şi să însănătoşească instituţii. Legea trebuie respectată, iar cei care nu o fac, trebuie să răspundă. Nici pentru familiile celor morţi, nici pentru cei rămaşi în viaţă după Colectiv nu există o justă compensare pentru tragedia prin care au trecut. Dar obligatoriu este să îndreptăm răul instituţionalizat pe care l-am văzut atunci, de foarte aproape. Dumnezeu să-i odihnească pe cei care şi-au pierdut viaţa în Colectiv. Nu vă uităm", a scris Raluca Turcan, vineri, pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri