Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rafael Nadal: Când nu voi mai fi în top, mă voi apuca de pescuit! - VEZI FOTO

Friday, 30 October 2009, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Al doilea jucător de tenis al lumii, Rafael Nadal, este foarte strict în ceea ce priveşte prezenţa şi activitatea sa în sportul alb.

Deşi are doar 23 de ani şi încă foarte multe de arătat în circuitul ATP, ibericul s-a arătat foarte categoric în a nu continua, dacă nu obţine performanţe şi a fost citat de ziarul AS cu următoarea declaraţie: "Când nu voi mai fi în top, mă voi apuca de pescuit. Eu dau totul pe teren, nu se poate altcumva. Aceasta este forma în care eu înţeleg sportul, totul sau nimic. În ultima săptămână am reuşit în sfârşit să mă antrenez fără probleme".

Nadal a comentat şi dezvăluirea lui Andre Agassi că s-a drogat în 1997: "Dacă s-a dopat şi ATP l-a acoperit, mi se pare fatal. Sper şi vreau să cred că nimic din astea nu se întâmplă acum. Trebuie să avem un sport curat, iar cei care trişează trebuie sancţionaţi".

Declaraţiile au fost făcute la ceremonia în cadrul căreia Nadal a primit Premiul Spaniol Universal 2009, acordat de compania Mapfre, distincţie ce le-a mai fost oferită în trecut scriitorului Camilo Jose Cela, tenorului Placido Domingo, cântăreţului Julio Iglesias sau ciclistului Miguel Indurain.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri