Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rada: "Ne revenim doar când vom avea trei-patru victorii consecutive, atunci vom fi şi pe un loc de Cupa UEFA"

Friday, 24 April 2009, 20:59 Sursă: REALITATEA.NET

"A fost un meci greu. Am întâlnit o echipă bine aşezată în apărare, cu un antrenor foarte ambiţios. Aveam mare nevoie de această victorie pentru a mai spera la un loc de la Cupa UEFA. Pot spune că ne revenim doar când vom avea trei-patru victorii consecutive, iar când se va întâmpla asta vom fi şi pe un loc de Cupa UEFA. Jucătorii mei au fost motivaţi, dornici să câştige, dar s-a văzut pe umerii lor presiunea cauzată de lipsa rezultatelor din ultimul timp şi ieşirea din Cupa României şi din lupta pentru titlu. Victoria de azi este şi pentru Costin Lazăr, că este ziua lui, îl aşteptăm mâine cu o bere", a afirmat Rada.

Rada a mai spus că are contract cu Rapid până în vară şi nu poate fi dat afară, ci s-ar putea să nu-i fie prelungit contractul.

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cârţu, nu a participat la conferinţa de presă, locul său fiind luat de secundul Florin Bejinaru, care a afirmat: "Probabil Sorin Cârţu i-a reproşat arbitrului că în unele momente nu a judecat fazele cu aceeaşi măsură ca în cazul Rapidului, dar astfel de faze sunt inerente, iar dumnealui este şi un tip mai coleric", a declarat Florin Bejinaru, antrenorul secund al Pandurilor referindu-se la reacţia antrenorului de la finalul meciului. Sorin Cârţu nu a fost de acord cu unele decizii luate de arbitri.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri