Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Queen face iarăşi istorie cu Absolute Greatest pe Wi-Fi Logitech Squeezebox Radio

Tuesday, 29 September 2009, 10:56 Sursă: REALITATEA.NET

Începând de marţi, posesorii de Logitech Squeezebox Radio pot asculta noul album Queen înainte ca acesta să fie lansat în magazine, pe 16 noiembrie. În plus, pot vizualiza o serie de fotografii cu membrii trupei şi asculta comentarii audio ale acestora legate de fiecare melodie în parte.
Lansarea albumului “Absolute Greatest” pe Logitech Squeezebox Radio este cea mai nouă realizare într-o lungă listă de recorduri stabilite de Queen de-a lungul timpului.

Melodia “Bohemian Rhapsody” (1975) a fost considerată la început a fi prea lungă pentru a deveni un hit de radio, dar acum este considerată una din cele mai bune piese ale tuturor timpurilor. Turneul din America de Sud, susţinut de Queen în 1981, a fost primul pe care o formaţie la susţinut pe stadioanele de pe acest continent. Cu această ocazie, în San Paolo, s-au strâns pentru un singur concert 131.000 de oameni înregistrând un record al timpului. Un al doilea concert, care a avut loc în următoarea seară, a atras alţi 120.000 de fani.

Zece ani mai târziu, Queen a lansat Greatest Fix, prima colecţie de videoclipuri realizată vreodată de o trupă. În ultima decadă, trupa şi-a făcut cunoscută muzica noilor generaţii prin diferite proiecte artistice, precum opera coregrafului Maurice Bejart “Ballet For Life” sau musical-ul realizat împreună cu Ben Elton, “We Will Rock You”. Acesta se află la cel de-al opt-lea an de reprezentaţii şi a fost văzut în lumea întreagă de către 10 milioane de oameni.

Prima colecţie de hituri Queen, Greatest Hits, este oficial cel mai bine vândut album în Marea Britanie din toate timpurile. Potrivit BPI, albumul a vândut 5,6 milioane de copii, depăşind numărul de copii vîndute ale albumului Beatles Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band cu aproape un milion de exemplare.

Player-ul muzical Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi este un jukebox destinat iubitorilor de muzică. Lansat la începutul lunii septembrie, sistemul oferă acces imediat la o cantitate imensă de muzică, fie că provine din librăria personală de muzică, de la radio-urile online din întreaga lume sau de la numărul mereu în creştere al serviciilor muzicale precum  Last.fm, Napster şi Pandora. Posesorii de Logitech Squeezebox Radio se pot bucura de mii de melodii din întreaga lume, la calitate audio excepţională. Squeezebox Radio dispune de asemenea de un ecran color, acces uşor la Facebook şi Flickr şi garanţia unui sunet clar datorită boxelor integrate.

Timp de şapte săptâmâni, înaintea lansării albumului pe piaţă pe 16 noiembrie, fanii Queen ce deţin Logitech Squeezebox Radio vor avea acces exclusiv la albumul complet Absolute Greatest, la versurile melodiilor şi o serie de fotografii cu membrii Queen ce sunt făcute publice pentru prima oară. Ascultătorii se vor bucura şi de comentarii audio exclusive în care Brian May şi Roger Taylor povestesc despre compoziţia şi istoria fiecărei melodii faimoase. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să selecteze aplicaţia Queen situată în noul meniu Apps al Squeezebox Radio.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri