Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD propune un program de 50.000 de locuinţe, complementar "Primei Case"

Tuesday, 14 July 2009, 07:49 Sursă: REALITATEA.NET

"Programul nostru de 50.000 de locuinţe este complementar programului guvernamental "Prima Casă". Noi am gândit acest proiect pentru tineri şi vrem să încurajăm dezvoltarea pe orizontală a economiei prin achiziţionarea de către ei a unor aparate electrocasnice, de exemplu. Aceste apartamente vor fi apartamente cu chirie subvenţionată", a precizat liderul PSD, Adrian Năstase.

Năstase a mai declarat că sunt necesare "reglementări coerente" în ceea ce priveşte construcţiile şi a anunţat că social-democraţii pun la punct în această perioadă un "Cod al construcţiilor, care să vizeze amenajarea teritoriului şi urbanismul, proiectarea, autorizarea, exploatare şi calitatea construcţiilor".

"Vedem cu toţii ce se întâmplă de ani de zile în Capitală şi în multe alte oraşe. Este clar că este nevoie de un efort serios în ceea ce priveşte urbanismul, păstrarea specificului local, regimul de înălţime şi locuire. Reguli care se aplică în alte ţări şi care, din păcate, în România, nu au nici un fel de relevanţă, a afirmat Adrian Năstase.

Recent, PSD a lansat un program anti-criză paralel cu programul Guvernului, program care doreşte renunţarea la impozitul minim, reducerea cu o treime a facturii la energia electrică şi la gaze, reducerea TVA-ului la alimentele de bază sau plata TVA la încasarea facturii.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri