Primarul Sectorului 3, audiat la Parchetul General într-un dosar depus chiar de el

Friday, 29 November 2019, 10:36, Sursă: facebook

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost audiat la Parchetul General în cazul plângerilor depuse chiar de el împotriva ”rechinilor imobiliari” din Capitală. Negoiță a explicat că nu va ceda, în ciuda faptului că magistrații se mișcă extrem de lent.

Adaugă părerea ta

”Au trecut aproape 5 luni de când am depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, plângerea penală referitoare la retrocedarea diferitelor spații verzi, locuri de joacă, parcuri, ori curți de școli, din Sectorul 3.

Astăzi, în sfârșit, am fost invitat să fac declarații și să prezint documentele pe care le-am adunat, în toți acești ani, despre mafia retrocedărilor din sectorul nostru.


Este un progres. Chiar dacă în toate aceste luni, aproape 5, plângerea penală doar a fost plimbată de la o instituție la alta pentru ca, în cele din urmă, să ajungă la una dintre Secțiile de Poliție din București. 
Sper însă ca lucrurile să se pună în mișcare.

Și că, dincolo de toate demersurile pe care le facem noi pentru a ne recupera parcurile, și organele de anchetă să facă lumină în aceste cazuri, iar cei care au făcut toate aceste nenorociri să plătească.”, scrie Robert Negoiță.

Comentarii Existente
2019-11-29 14:39:59
Paine si circ in Romanica

Asa patesc sectantii cand vor sa se ascunda.

Alte articole din: JUSTIŢIE