Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Poli Iaşi - Bergodi este mulţumit de primul cantonament şi apreciază determinarea jucătorilor

Saturday, 31 January 2009, 12:37 Sursă: NewsIn

"A fost un cantonament foarte bun, s-a lucrat bine atât din punct de vedere tehnico-tactic, cât şi fizic. Până acum e bine, sunt mulţumit. A fost o perioadă foarte grea, au fost şi antrenamente dure, dar jucătorii au răspuns foarte bine. Apreciez mult determinarea şi seriozitatea de care au dat dovadă", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian a mai afirmat că mai are nevoie de jucători, deşi în urmă cu câteva zile spunea că poate salva echipa de la retrogradare cu lotul pe care îl are la dispoziţie. "Trebuie să facem ceva cu lotul de jucători, pentru că timpul trece. Am nevoie de întăriri pentru a avea dubluri. Sunt un pic îngrijorat pentru că timpul rămas este scurt şi vreau să am în cantonament pe cât posibil lotul cu care voi aborda returul. Nu putem face minuni dacă nu aducem măcar un atacant rapid şi un fundaş", a încheiat antrenorul.

Politehnica Iaşi s-a pregătit în prima perioadă a anului la Iaşi, la Complexul Sportiv Emil Alexandrescu, urmând ca joi să plece spre Antalya, acolo unde se va desfăşura al doilea cantonament. În Turcia, ieşenii vor susţine cinci meciuri amicale, pe 8, 10, 12, 14 şi 16 februarie, adversarii urmând să fie anunţaţi ulterior.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri