Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PlayStation a prezentat la E3 motion controller-ul Eye -VEZI VIDEO

Friday, 05 June 2009, 08:03 Sursă: Realitatea TV

,,Cea mai importantă şi mai tare chestie din noul dispozitiv de control e sfera luminoasă din capăt, pe care PlayStation Eye o poate detecta" spun producătorii acestui produs.

Cei de la Sony au reuşit să rupă gura târgului cu acest joystick senzaţional: armele din joc apar tridimensional în faţa ochiului, iar un astfel de dispozitiv poţi chiar să biciuieşti sau să tragi săgeţi virtuale cu un arc, evident, la fel de virtual.

Reprezentanţii Sony au declarat cu ocazia prezentării acestui joystick: "de acum punem într-adevăr mişcarea în mâna jucătorului, cu acurateţea şi interactivitatea care permit să fie tot mai aproape de personajele pe care le văd într-un joc de pe PlayStation."

Principalii rivali din branşă, Nintendo şi Microsoft, au prezentat modele perfecţionate de joystick-uri pentru consolele lor de joc. În plus, Nintendo se laudă şi cu o nouă versiune de wii remote care poate fi îmbunătăţită cu dispozitivul Wii MotionPlus, mult mai performant decât versiunile precedente.

Aceeaşi concurenţi au prezentat însă la salonul E3 de la Los Angeles şi noile versiuni ale celor mai aşteptate jocuri de consolă: ModNation Racers, Uncharted 2 sau Gran Turismo 5.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri