Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Penescu, Constantin şi Făcăleaţă vor fi transferaţi la un penitenciar din Prahova

Thursday, 27 August 2009, 13:03 Sursă: NewsIn

Penitenciarul Colibaşi, unde sunt încarceraţi în prezent cei trei, a primit joi deciziile de strămutare a procesului în judeţul Prahova, transmite corespondentul NewsIn.

"Astăzi am primit hârtiile prin care am fost anunţaţi de către ICCJ cu privire la strămutarea procesului la Tribunalul Prahova. Se analizează la Administraţia Naţionale a Penitenciarelor transferul celor trei arestaţi la un penitenciar din judeţul Prahova", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, Puiu Nicolescu.

Întrucât termenul pentru începerea procesului la Piteşti era programat pentru data de 29 septembrie, Tribunalul Argeş trebuie să anuleze citaţiile trimise pe numele tuturor celor 14 inculpaţi din dosar. Dosarul va fi transferat între timp la Tribunalul Prahova, urmând să fie pus pe rol şi să se emită alte citaţii de către noua instanţă.

În judeţul Prahova există două penitenciare, unul la Ploieşti, iar celălalt la Mărgineni. ANP va decide la care dintre cele două instituţii de detenţie îi va transfera pe Cornel Penescu, Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri