Pandurii - Unirea Urziceni 0-0 (FINAL), în etapa a 11-a din Liga I

Saturday, 24 October 2009, 16:34 Sursă: REALITATEA.NET

PANDURII TG. JIU - UNIREA URZICENI 0-0

Componenţa echipelor:

Pandurii: Stanca - Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - Hidişan (Câju 89), Dedu (Stromajer 64), Fl. Stângă, Păcurar, Murgan - Raskovic (Grecu 79). Antrenor: Sorin Cârţu.

Unirea Urziceni: D. Tudor - Nicu, Galamaz, Bruno Fernandes, Brandan - S. Frunză, T. Bălan, Paraschiv (Bilaşco 87), Varga (Onofraş 65), Todoran (Marinescu 46) - Dănălache. Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Augustus Constantin - Aurel Oniţa, Ionel Popa.

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 90+3 Fluier final.

Min. 90 Martinovic reia cu capul pe lângă poartă, la un corner executat de Grecu.

Min. 84 Cartonaş roşu Păcurar (Pandurii). Mijlocaşul gazdelor este eliminat pentru cumul de avertismente.

Min. 74 Marius Onofraş primeşte o minge de la Dănălache şi reia spectaculos, din foarfecă laterală, dar Stanca se întinde şi respinge în corner cu vârfurile degetelor. Lovitura de colţ rămâne fără rezultat.

Min. 70 Ezitare a apărării oaspeţilor la un corner pentru Pandurii. Daniel Tudor a fost incomodat de Nicu la o ieşire pe centrare şi a voleibalat mingea din faţa porţii, însă aceasta a ajuns la Chibulcutean, care a trimis însă pe lângă poarta goală.

Min. 63 Mugurel Dedu trimite un şut la colţul scurt, de la 20 de metri, dar mingea iese în corner, deviată de un apărător al oaspeţilor. Lovitura de colţ rămâne fără rezultat.

Min. 56 Sorin Frunză execută bine o lovitură liberă de la 30 de metri, dar Stanca reţine fără probleme.

Min. 52 Stanca reţine cu emoţii o centrare în careu a lui Brandan.

Min. 46 S-a reluat jocul.

Min. 45 Pauză la Târgu Jiu.

Min. 35 Rusu încearcă să centreze, dar mingea se duce spre poartă, iar Daniel Tudor o scapă în corner. Lovitura de colţ a rămas fără rezultat.

Min. 29 Dacian Varga încearcă să-l surprindă cu un şut de la distanţă pe fostul său coleg de la Sportul, Răzvan Stanca, însă acesta reţine fără emoţii.

Min. 28 Mugurel Dedu şutează puternic de la marginea careului, puţin pe lângă poarta lui Tudor.

Min. 27 Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp, după un conflict verbal între antrenorul gazdelor, Sorin Cârţu, şi managerul general al Unirii, Mihai Stoica. Cei doi au schimbat vorbe grele, iar centralul Augustus Constantin a intervenit pentru a-i îndemna pe cei doi la calm.

Min. 25 Încă o fază fixă periculoasă pentru gazde. Unirea primeşte o nouă lovitură liberă din preajma careului. Brandan a trimis de la 20 de metri, tot în zid. Mingea iese însă în corner, iar ialomiţenii rămân în continuare periculoşi. Faza se stinge fără urmări pe tabelă.

Min. 23 Lovitură liberă de la marginea careului pentru Unirea. Tibi Bălan a tras în zid.

Min. 9 Tibi Bălan care la marginea careului, iar arbitrul dă lovitură liberă. Ialomiţenii susţin că faultul s-a produs în suprafaţa de pedeapsă, dar decizia rămâne neschimbată.

Min. 7 Dănălache cade în careu, în duel cu Chibulcutean, şi cere penalty, dar Augustus Constantin lasă jocul să continue.

Min. 5 Raskovic este angajat bine de Stângă, dar Daniel Tudor reţine fără probleme.

Min. 1 A început partida.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri