Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pandurii Tg. Jiu-Denizlispor 2-2, într-un joc de verificare disputat în Austria

Sunday, 19 July 2009, 13:29 Sursă: NewsIn

Golurile celor de la Pandurii au fost marcate de Stromajer (22) şi Nalaţi (78), în timp ce pentru turci au punctat Anghelov (45, 83).

Antrenorul Sorin Cârţu a început partida cu următorul "11": Mingote - Lima, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - Hidişan, Stângă, Păcurar, Vasilache - Raskovic, Stromajer. În partea secundă a jocului au mai intrat pe teren Murgan, Grecu, Peric, Arrieta, Popete, Tremonti, Rusu şi Tilincă.

Până acum, gorjenii au mai disputat trei jocuri amicale în Austria în care au înregistrat o remiză cu Dynamo Ceske Budejovice (1-1) şi două victorii, cu Austria Karnten II (5-1) şi NK Livar Gorica (7-0).

În altă ordine de idei, atacantul sloven Jaka Stromajer, care sezonul trecut a fost împrumutat la CSM Rm. Vâlcea, a semnat cu Pandurii Tg. Jiu o prelungire de contract, el urmând să mai joace în tricoul gorjenilor încă trei sezoane. De asemenea, Sorin Cârţu a decis să renunţe la bosniacul Osren Peric, care s-a aflat în probe pentru două zile, în timp ce brazilianul Everson Lima va mai fi testat în perioada următoare.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri