Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oprescu a luat Bucureştiul la pas pentru a identifica probleme

Sunday, 26 July 2009, 04:37 Sursă: Realitatea TV

Odată cu schimbarea la faţă a Capitalei apar şi meserii noi: medicul de pasaj. Un punct sanitar a fost înfiinţat chiar în zona cea mai aglomerată a Capitalei: Pasajul de la Universitate. După o inspecţie fulger, primarul a mers mai departe. Cortul primăriei instalat la Universitate este în regulă. Va avea şi o perdea de apă, unde trecătorii se pot răcori.

Şi-aşa, în pas vioi a ajuns şi la pasajul Unirea. "Aici lucrările nu sunt în grafic, sunt sub grafic, se lucrează mai repede", a explicat primarul. Totuşi, el a avut timp şi de o şedinţă foto cu muncitorii din zonă.

În zona Victoriei Sorin Oprescu a ajuns pe nişte străzi reabilitate recent. O adevărată mândrie pentru autorităţi: lucrări programate să dureze trei luni au fost finalizate într-una singură. Şi o nouă şedinţă foto, alături de nişte turişti elveţieni.

Punctul final: zona Vatra Nouă. Opt străzi renovate pe banii Băncii Mondiale. Concluzia zilei: "Diagnosticul este că bolnavul are toate şansele să revină la viaţă şi încă într-un mod sportiv".Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri