Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Obiectele personale ale lui Michael Jackson expuse pe arena O2 din Londra

Tuesday, 27 October 2009, 12:36 Sursă: NewsIn

De la mănuşa albă cu paiete la maşina Rolls Royce, "Michael Jackson:: expoziţia oficială" propune publicului mai mult de 250 de obiecte din colecţia privată a artistului. "Nu avem concertul, nu mai avem persoana, dar avem moştenirea lui şi asta sărbătorim", a spus comisarul expoziţiei, Robert Santelli.

Expoziţia conţine obiecte vestimentare, bijuterii, instrumente muzicale, accesorii pentru scenă, obiecte mitice, ca legendara mănuşă albă cu paiete pe care Mickael Jackson a purtat-o pentru prima oară în 1983, dar şi obiecte de la ferma Neverland din California. Fanii vor putea admira şi costumele pe care starul ar fi trebuit să le poarte la cele 50 de concerte din Londra , în cadrul turneului "This Is It", printre care vestele cu paiete şi mocasinii săi preferaţi, cu monograma "MJ".

Deschiderea expoziţiei coincide cu lansarea peliculei "This Is It", prezentată de producători ca filmul-testament al cântăreţului.

Expoziţia aduce la lumină diverse aspecte din viaţa cântăreţului, dansul, viaţa sa intimă şi viziunea asupra modei.

Expoziţia se deschide miercuri la Londra pentru trei luni şi ar trebui organizată şi în două oraşe ale Europei, care nu au fost încă dezvăluite. Biletele de intrare costă 15 lire (16.50 de euro).


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri