Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O româncă a păgubit un francez cu 200.000 de euro. L-a sunat, totuşi, să-i mulţumească

Wednesday, 09 December 2009, 06:32 Sursă: REALITATEA.NET

Mai exact, bărbatul şi-a vândut casa pentru a investi în imobiliare, în Galaţi. A virat însă toţi banii în contul iubitei sale - o româncă de 21 de ani, iar aceasta a fugit şi l-a lăsat lefter. L-a sunat, totuşi, să-i mulţumească, iar acum francezul încearcă să facă rost de bani ca să se întoarcă în ţara lui.

În urmă cu un an, bărbatul în vărstă de 60 de ani, a întâlnit o româncă de 20 de ani, în Spania. S-a îndrăgostit lulea, iar fata l-a convins că e momentul ideal pentru o investiţie imobiliară în România. Zis şi făcut. Omul şi-a vândut casa şi a venit la Galaţi.

\"Alexandra mi-a spus să transfer banii, această sumă de 200 000 de euro, în contul ei. Ea mi-a spus că e destul de greu ca să deschizi un cont în Romania şi durează cam 15 zile. Banii i-au intrat în cont pe 2 decembrie\", a spus păgubitul.

Imediat ce s-a văzut cu contul plin, fata a dispărut.

\"Joi, pe 3 decembrie, Alexandra s-a simţit rău şi a rămas în camera de hotel. Vineri dimineaţa, a plecat să-şi facă o radiografie la stomac şi la 11.30 am primit un telefon de la ea. Mi-a spus doar atât: \"Mulţumesc pentru cadou. La revedere!\" Iar de vineri nu mai am nici o veste de la ea\", povesteşte bărbatul.

Rănit în amorul propriu, dar şi cu portofelul gol, francezul s-a dus glonţ la poliţie.

\"S-a stabilit că fapta nu întruneşte elementele unei infracţiuni, cetăţeanul francez efectuând transferul bancar de bună voie\", a spus Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Francezul, rămas acum fără niciun ban în buzunar, şi-a angajat un avocat, pe datorie, şi speră să-şi recupereze paguba. Până atunci încearcă să facă rost de bani pentru a se întoarce acasă.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri